This is it!

Idag gäller det. Idag åker jag till Geneve! 

Förhoppningsvis har jag inte glömt att packa något, men det mesta kan man väl köpa om man skulle ha glömt. Eller ja.. inte personliga saker. Jag äralltid nervös inför att flyga.. Förstår inte riktigt varför eftersom jag har flygit flera gånger själv innan.. men det är något i alla fall. Så det är lite jobbigt att man flyger på eftermiddagen eftersom jag nu går runt och är nervös (helt i onödan...). Däremot är det skönt att slippa gå upp så tidigt på morgonen för att hinna med flyget, så det är lite både och! 
 
Nu ska jag som sagt bo hos min kille i ungefär två veckor innan jag flyttar in hos familjen, vilket känns skönt. Det känns mer som "vanligt" då, att jag ska på semester dit och hälsa på min kille. För jag är inte nervös för att flytta in hos familjen... än haha! Men det blir nog bra då det är en underbar familj.
 
Nej nu ska jag göra mig iordning och försöka äta lite lunch (även om jag inte alls känner mig hungrig när jag är nervös..) Ha det, och så skriver jag senare. Den gången från Geneve..! ;)
 

It's creeping up on me

Om drygt en vecka åker jag till Geneve!
Jag börjar jobba i början av augusti, så den första veckan tillbringar jag hos pojkvännen. Vi ska också åka på en liten resa till Milano. Det ska bli skönt att få ta det lite lugnt innan jag börjar jobba och innan jag flyttar in hos familjen, och ni anar inte vilken trygghet det är att ha någon där som man verkligen är trygg med. Det är många som åker till ett ställe där de inte känner någon och kanske inte ens har träffat familjen som de ska jobba hos.
Idag var farmor och mormor & morfar på besök för att fira att min bror har konfirmerats. Han fick lite presenter och det fick lustigt nog jag med! Av mormor & morfar fick jag en Fransk-Svensk/Svensk-Fransk ordbok och pengar, och av farmor fick jag brevpapper och pengar. Så nu kan jag skicka brev till alla hemma i Sverige! :)
Den här veckan kommer jag tillbringa några dagar på landstället, men jag borde också åka hem och tvätta det som jag ska ha med mig! Och imorgon borde jag åka och köpa lite grejer inför resan SAMT skriva en packlista..! Om det finns någon som har erfarenhet av att packa för ett år, så kom mer är gärna med tips :)

Nej, nu ska jag försöka få lite sömn!
Tills vidare:


RSS 2.0