Livet som au pair i Geneve

Nu har jag inte skrivit på ett tag och känner att det är dags! 
 
Sedan jag skrev sist har jag fått uppleva ganska mycket! Tina hade sin första gympalektion i tisdags till exempel. Jag har också rest ganska mycket känns det som! Var i Lausanne med några kompisar och gick till olika barer, har jag varit på au pair träffar för svenskar i svenska kyrkan och ett au pair möte i Nyon, vilket var mycket större för det var au pairer från hela världen verkligen! En tjej från Sydafrika, en från Australien, några från USA och sen ett antal från Europa. Sammanlagt på det mötet var vi ungeför 75 stycken! 
 
Jag har tillsammans med min kille gjort en liten resa till Chamonix i Frankrike för att kolla på berget Mont-Blanc. Vi hade tänkte ta en lift upp, men på grund av tidsbrist så kände vi att vi får komma tillbaka en annan dag. Det är trots allt bara en timme från Geneve! 

Jag har träffat nya människor, både au pairer och lokalbor, vilket är superkul! Får dela erfarenheter med au pairerna och träna på min franska med lokarborna :) Vi var också ett par stycken som gick till olika barer i Geneve och sen till en festival, det var superkul! Dock har jag inte fått mitt uppehållstillstånd ännu, men hoppas att det kommer snart :) 
Om du som läser detta jobbar som au pair eller bara vill träffa nya människor så kan jag starkt rekommendera hemsidan http://www.couchsurfing.org!
 
Den helgen som kommer nu planerar jag och min kille att göra en liten roadtrip till bland annat St. Tropez, Cannes och kanske Gap. Det ser jag verkligen fram emot och jag hoppas att vädret är bra då!

Det var nog allt för idag :)
Om ni har några frågor är ni välkomna att maila mig på: aupairgeneve@hotmail.se

Ha det bra så länge :)  
Här är också lite bilder från allt möjligt! 
 
  
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Oj, va fina bilder!

2012-10-24 @ 16:45:01
URL: http://sanndrasjobergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0